It is currently Tue Jun 02, 2020 7:54 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: [Error] FFO / FF0 Sp won't turn on without CF
PostPosted: Mon Jan 13, 2020 1:14 pm 
New member

Joined: Mon Jan 13, 2020 1:01 pm
Posts: 1
Sup fam,

My Sp404 OG didn't turn on without CF card, and if it is installed it only says FFO and didn't respond. I've tried with another CF card i've got laynin' here and same problem. I want to format a fresh new cf card in case this is the problem but until it arrives, anyone knows about this error? I've looking for a week in internet and in the manual and this code FFO doesn't appears anywhere. I'm affraid I may need send it back to Roland :(

cursed pic of the dead sp: https://imgur.com/a/KcRYJgH

Ty in advance


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: [Error] FFO / FF0 Sp won't turn on without CF
PostPosted: Tue Feb 11, 2020 8:59 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Dec 26, 2009 1:54 am
Posts: 64
Location: Amsterdam
You first might wanna try a factory reset. It might work (or not). If it doesn't work, it needs professional fixing.

Power on while holding CANCEL, REMAIN, and DEL. When “ini” shows in the display, press REC


Offline
 Profile  
Top 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: