It is currently Sat Dec 16, 2017 1:00 pm




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: How do I access my card's sampling time?
PostPosted: Sun Dec 20, 2015 7:03 am 
Member
User avatar

Joined: Fri Aug 13, 2010 2:36 pm
Posts: 24
Location: Denver, CO
I must be missing something, but two full reads through the manual and I still can't seem to suss it.. I have a 512mb card inserted. I am able to format the card and save backups, so I know it's in properly and registering. Nonetheless, I ran out of sampling time after five minutes, so I know I am only using up internal memory. Is there a setting or other such hoop I must jump through to save samples onto the card? Thank you!


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: How do I access my card's sampling time?
PostPosted: Sun Dec 20, 2015 7:54 am 
Member
User avatar

Joined: Fri Aug 13, 2010 2:36 pm
Posts: 24
Location: Denver, CO
SOLVED.. Apparently, samples are saved to the card only when saved to Pad Bank 9 and above. All samples saved to Banks 1-8 use the internal memory.


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: How do I access my card's sampling time?
PostPosted: Sun Dec 20, 2015 8:44 am 
Member
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2013 8:57 pm
Posts: 206
Location: Austin TX
yeah, sorry i couldn't get to you faster. but its good you got it.

_________________
Boss SP-505,
Roland SP-606,
UbuntuStudio/KXStudio,
https://soundcloud.com/mr-thraz


Offline
 Profile  
Top 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: