It is currently Thu Nov 21, 2019 11:13 am




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Loading troubles when SMP000 files...
PostPosted: Fri Sep 10, 2010 12:50 am 
Member
User avatar

Joined: Sun Jan 04, 2009 9:43 pm
Posts: 7337
Location: France-Italy
hi
i encountered some problems when loading old (sp-converted)samples...the sp303 is able to see certain samples from certain backups but not all the samples from all the backups: in oder words somtimes it works and some other not.....why? the machine say "EMP" (empty) when i hit cancel+A/B...
i tried to formatt the smartcard several times and i also try to load those files to the sp505 but it doesn't works...

other thing: the sp303 almost never load my patterns files....


thanx

_________________
http://illtrovatore.bandcamp.com/
Youtube
http://www.myspace.com/illtrovatore


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: Loading troubles when SMP000 files...
PostPosted: Mon Sep 13, 2010 7:47 am 
Member
User avatar

Joined: Sun Jan 04, 2009 9:43 pm
Posts: 7337
Location: France-Italy
>>>>>>>bump!

_________________
http://illtrovatore.bandcamp.com/
Youtube
http://www.myspace.com/illtrovatore


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: Loading troubles when SMP000 files...
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 9:29 pm 
Member
User avatar

Joined: Sun Jan 04, 2009 9:43 pm
Posts: 7337
Location: France-Italy
re-bump
(eucliddddd!!!!) :)

_________________
http://illtrovatore.bandcamp.com/
Youtube
http://www.myspace.com/illtrovatore


Offline
 Profile  
Top 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: