It is currently Thu Oct 24, 2019 2:23 am




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: 128mb smart media card work?
PostPosted: Sun Mar 07, 2010 12:14 am 
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 28, 2009 6:51 pm
Posts: 466
Location: Holland
i'm not so sure about it guys a friend of mine, got a 128MB card in his 303 and it works but sometimes his, sample's are messed up and thats not happend with a 64MB card.

_________________
SIMON DA PITCH SHIFTA


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: 128mb smart media card work?
PostPosted: Wed Mar 17, 2010 3:12 am 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 08, 2008 5:46 am
Posts: 540
Location: St. Louis Mo
I have had an issue with the 303 on the c/d banks. It would sometimes erase samples randomly on the card banks. Thats why i bought a 404. Sorry, I dont know if it is a card issue but that has happened in the past on my 303. This is with the 128 Jamedia card.

_________________
"The end of a journey may be the beginning of a greater adventure!"


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: 128mb smart media card work?
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 3:47 am 
Member
User avatar

Joined: Wed Feb 17, 2010 2:41 am
Posts: 25
hmm, well i posted in this thread a few days ago saying my 128 mb worked fine, but just yesterday my sample pad#1 on bank d was mysteriously deleted...hopefully i accidently deleted it somehow rather than it being a problem with the card, but you guys are now mentioning the problem of missing samples..........hmmmmm


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: 128mb smart media card work?
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 5:58 am 
Member
User avatar

Joined: Wed Feb 17, 2010 2:41 am
Posts: 25
UPDATE:

I think the 128mb card is not compatible. While resampling a sample to another pad, the new sample had a loud click/buzz at the end of the sample. I marked it so it would cut out the part with the click, and then I tried to truncate.
My sp froze during the truncate process. I had to reboot, and now all the samples have period click/buzz sounding throughout sample playback.

And this is only happening on the card memory.


Offline
 Profile  
Top 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: