It is currently Tue Nov 12, 2019 8:38 pm




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: won't play back patterns i recorded. can you help????
PostPosted: Sat May 29, 2010 6:45 pm 
New member

Joined: Sat May 29, 2010 6:35 pm
Posts: 6
everytime tap out some drums in record pattern mode and try to play it back, nothing happens. its like its not reading what im recording. can some one please help me fix this? im going crazy over here.


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: won't play back patterns i recorded. can you help????
PostPosted: Sun May 30, 2010 12:43 am 
Member
User avatar

Joined: Mon Apr 27, 2009 7:05 pm
Posts: 1544
Location: LAWLESS MONSTER ZONE
Can you enligjhten on the steps you make when recording a pattern? Maybe I can pinpoint whats wrong.

_________________
ImageAVAILABLE NOW!!-FANG OF THE SUN EP


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: won't play back patterns i recorded. can you help????
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 6:06 am 
New member

Joined: Sat May 29, 2010 6:35 pm
Posts: 6
i sample my drums, push pattern, the pad ima use then push record. i set it for 2 bars and tap out my drums. after i tap out my drums, usually after the 2 bars it will play back or ill push record after im done to stop it and nothing plays back when i push pattern and the pad. it reads that its recording but it won't play back what i record. i can play the sample by pushing the pad and hear it but it won't record anymore. can you please walk me thru the process of fixing it? thanks.


Offline
 Profile  
Top 
 Post subject: Re: won't play back patterns i recorded. can you help????
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 3:53 pm 
Member

Joined: Fri Nov 07, 2008 11:53 pm
Posts: 799
Location: Home
are you sure your actually recording and not just getting ready to record, it gives you the metronome and all the options to change length and quantize or whatever, but you have to hit rec again to get into record mode, maybe this is totally wrong and there is somethin up with your 303, but make sure your doing everything right and not overlooking some stupid minor detail, otherwise somebody else i'd say go with the initialization of the memory and see how that works, reformatting the card might help as well


Offline
 Profile  
Top 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: